MIKKEL BEHA
En livslang rejse på vores blå planet

Den livslange rejse startede, da en flok unge hippier i 1960’erne drog ud for at opleve verden fra Nordkaperens dæk. Og siden er Mikkel Beha og familien kommet vidt omkring fra Polynesiens øde atoller over Svalbard og isbjergene i nord til dybt ind i Borneos truede regnskove. 

"Jeg fik jo en opvækst, der var lidt anderledes end de flestes og var præget af troen på, at det ikke er utopi at gøre sine drømme til virkelighed, hvis man rigtig gerne vil” - Mikkel Beha

Mikkel tager dig med ud på sit livs rejse og medbringer et hav af billeder, film- og lydklip, der aldrig har været vist før, både fra sin far Troels Kløvedals rejser og familiens egne togter.
Håbet er at alle får fornemmelsen af, at være med på rejsen. Tæt på Indonesiens vilde dyreliv, med ude hvor det virkelig gynger, på besøg i storbyernes slum eller hos isolerede stammefolk uden for civilisationen.

I Mikkels levetid er antallet af mennesker på jorden fordoblet og klimaforandringerne er slået meget hurtigere og vildere igennem, end nogen havde turde forudse. 

”Jeg håber, at jeg med dette nye foredrag kan blæse publikum så meget bagud i sædet, at de slet ikke kan lade være med at blive forelsket i verden. Det er jo meget simpelt, det vi holder af passer vi på” - Mikkel Beha


Der er taget gode A-billetter (bedste kategori) fra til ArtSales, som vi sælger til vores kunder med rabat

 

Bremen logo
27. november 2024 kl. 19:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 370,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 409,- inkl. gebyr kr. 35,-



 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD




BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.



logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44